A Reiki kifejezés gyűjtőfogalom. Mára több mint 100 féle Reiki létezik. Én egy egyszerű beszélek, amit képviselek.

Szeretem a nyitám fordulókat önállóságra tanítani. Ezért javaslom MINDENKINEK a Reiki beavatást, más újszülötteknek is. Az illetékes keze mindig egy kéznél van, és egy tudós segíti az önmagát és egy környezetet. A beavatás lehet csoportos és egyén.

3 + 1 fokozata van az állalam képviselő irányzatnak:

1. Reiki: kézrátételes Kezelés : A fizikai Sík felől AZ Érzelmi és egy gondolatív szik bevezetése, egy idötartam meghatározva, egy Mindenki SZÁMÁRA áttekinthető Érzelmi / gondolati Vagy karmikus problema Áll.               

A beavatás 4 részből áll, és közte kb. 2 óra szünet szükséges. Ezért vagy egy kb. 6 órás alkalomra van szükség, vagy 2 x 3 órára. Közben tanulunk.

Ára: 30.000.-

Reiki 2: távkezelés szimbólumokkal: A gondolatok, majd az érzelmeket rendezve fizikai tesztvonalat mutattak . Tértől és időtől függetlenül küldje el az energiát és a szükséges személynek, ügynek, helynek. Ezen kívül összeköthethetünk személyeket, így egy „megértés-híd” alakuljon ki közöttük. Egy szimbólum lehetséges tudunk magzatokkal, kisbabákkal, autistákkal, kómában elérhetőkkel, az elhunytakkal kommunikálható, és lényeges távolságra van. Legyen tudjuk küldeni egy saját tudatalattinkba, és az érintett kérdést követően jön egy válasz.

A beavatás egy részből áll, és megtanuljuk a 3 szimbólumot alkalmazni. Ajánlott hozza létre egy fényszórót, amit szeretnénk „megszólaltatni”. Én az adok képe, tárgyat, illatot, valami kóstolót, és egy szimbólumok segítségével elérhetőteket kaphatunk,

Ára: 35.000.-

Reiki 3 / a: magasabb fokozatú a távkezelésben.

A beavatás leginkább az egy részből áll, és a megtanuljuk a negyedik szimbólumot alkalmazni. Ajánlott hozza létre egy fényszórót, amit szeretnénk „megszólaltatni”. Én adok képet, tárgyat, illatot, valami kóstolót, és egy szimbólumot képes alkalmazni a kaphatunkról, esetleg az előző életeinkből származik. Itt már nem csak személyes élményket élvez át, hanem az EGÉSZ szempontjából szemléljük meg a tanulságot.

Ára: 45.000.-

Reiki 3 / b: mesteri fokozat : mások beavatkozás képessége.

Megtanuljuk, így miként kell más személyeket beavatni. Ez már elhivatottságot igényel. Itt nem elég egy tandíj, szükség van egy mester elérésére. A későbbi hivatalos alkalmazáshoz kifejlesztett BIOENERGETIKA egy filcet tartalmaz. 

Ára: 500.000.-

EXTRA szimbólumok:  2-es vagy 3 / a után. A Reiki 2-es fokozatú szimbólumai után alkalmazhatóak. Ezek már nem tartoznak Usui mester 4 egyetlen szimbólumába.

  1. Az egyik összeköt a saját Felsőbb Énünkkel. Az ÉN nem fizikai tesztet végez, hanem csak egy részlet, amely az összes inkarnációt átlátja. Nagy összefüggésekre jöhetünk rá.
  2. Megvéd saját magunktól. Sok éve használják a tumoros esetekben, mert az elengedni egy dédelgetett sérelmeinket, amik a csomókat okokat.
  3. A Feltétlen Szeretet szimbóluma. Belső békét, nyugalmat ad, összehangolja a környezetet.
  4. Van, amelyik átemel a félelmek felett. Haldoklók hosszú szenvedés után fel lehet használni mosollyal távoznak.
  5. Van, amelyik a koncentrációban, tűhegyűvé teszi a figyelmet valamire. Tanulásnál, szereplésnél, fontos helyzetekben jelentősen felhasználva.
  6. Van, amelyik sok tennivaló biztosítja a saját végső és időt számunkra. Kinek, mikor mire van szüksége.

Ára: 35.000.-

 „Mindenki nyitott állomáson állíthatja elő a Kurama tanaiba, a leginkább fontos a hittől, vallástól vagy nemzetiségtől. Annyi a feltétel, hogy egy beavatandó készítsen minden energiáját egy szellemi növekedésnek szentelni. Nem kell elfordulnia saját vallásától. Az egyetemes életerő fényt, megértést és erőt ad neki, egyszerűen úton járjon. ”

Mit jelent a Reiki?    

Életet és fejlődést elősegítő energia. Oda megy, ahová kell, és azt teszi, amire az illetőnek itt és most szüksége van.

 

                                          Rei = univerzális

                                          Ki   = életenergia

 

Még NEM POLÁRIS, legmagasabb teremtő energia, melyből a teremtés kialakul és tapasztalhatóvá válik. Minden ebből keletkezik, tehát minden egyéb ez alatt van. Mindent ez tart a Létezésben.

Minden létező dolog energia, rezgés.  Különböző minőségű rezgésekből épül fel a látható és nem látható világ, melyek egymással kapcsolatban vannak. Azt a technikát, mely lehetővé teszi, hogy ezzel a mindennek alapját képező rezgéssel, energiával fennálló kapcsolatunkat biztonságosan és hatékonyan felerősítsük, elmélyítsük: Reikinek nevezzük

A Reiki hatása:

Életfolyamatokat támogat. Valamennyi síkon hat. Támogatja a személyiség fejlődésének folyamatát. Enyhíti a fájdalmakat. Pozitívan befolyásolja a gyógyulási folyamatokat. Segít a harag, méreg, indulatok, félelem, depresszió megfékezésében. Megkönnyíti a nehéz fizikai és pszichikai szituációk elviselését. Előnyösen befolyásolja emberi viszonylatainkat. Serkenti a kreativitást, a teljesítőképességet. Elősegíti az önmegismerést. Megkönnyíti a távozást.

A Reiki energia a kezelések során mindig automatikusan oda áramlik, ahol arra a kezelt személynek szüksége van, ahol a betegség oka rejtőzik. A Reikit nem lehet irányítani

Mi mindent lehet Reikivel megkezelni?

Gyakorlatilag korlátlan az alkalmazások személyre szabva. Embereken kívül állatokat, növényeket és minden egyéb dolgot kezelhetünk vele. (Minden rezgés és energia, minden egyes kalap.)

Célszerű az orvosságokat, az élelmiszereket, a kézi tárgyakat tartalmazó Reiki energiával besugározni.

Adj magadnak minden nap Reiki energiát. A nap minden pillanatában megtalálható a Reikivel, ha egy kezedet egy tesztelt. Ezért lehet újszülötteket beavatni.